David Pritchardin Teach Yourself Mahjong

Posti toi BookMoochista saadun David Pritchardin Teach Yourself Mahjong -oppaan. Tarkempaa arviota on luvassa kirjasivulle lähitulevaisuudessa, mutta ensivaikutelma on, ettei tämä mikään joka kodin perusopas ole.

Posti toi BookMoochista saadun David Pritchardin Teach Yourself Mahjong -oppaan. Tarkempaa arviota on luvassa kirjasivulle lähitulevaisuudessa, mutta ensivaikutelma on, ettei tämä mikään joka kodin perusopas ole.

Pritchard käsittelee klassista kiinalaista peliä brittiläisellä painotuksella. Mukana on siis goulash ja pelin lopussa pisteitä maksellaan kaikkien pelaajien kesken — kummastakaan piirteestä en erityisemmin piittaa.

Kirjassa on kuitenkin myös sivukaupalla strategiaa, ja sen osaston pätevyyttä minun täytyy vielä tarkastella lähemmin. Näillä näkymin sanoisin kuitenkin, että hieman tarpeista riippuen Sloperin The Red Dragon and the West Wind tai Whitneyn A Mah Jong Handbook ovat edelleen parhaat mahjong-oppaat.